Обрано голову Студентської ради КПІ 2015

26 листопада відбулися перші в історії університету прямі таємні вибори голів Студентської ради НТУУ "КПІ", інститутів та факультетів. Голосування тривало з 8:00 до 20:00.

Технології майбутнього

У світі все більшим попитом користується продукція біотехнологічних виробництв, отримана з використанням природних біологічних об'єктів і процесів. Ці продукти допомагають боротися з хворобами, розвивати та покращувати медицину, забезпечують людей доступними, життєво необхідними препаратами.

Цінний дарунок від компанії KraftPowercon

Провідний виробник джерел живлення, всесвітньо відома шведська компанія KraftPowercon передала в дар кафедрі технології електрохімічних виробництв (ТЕХВ) ХТФ випрямляч Flex Kraft (на фото).

У ДПМ відкрито експозицію, присвячену ветеранам Байконура

21 листопада 2015 р. у відділі авіації та космонавтики ім. І.Сікорського Державного політехнічного музею при НТУУ "КПІ" відбулося урочисте відкриття стенду, присвяченого ветеранам космодрому Байконур – учасникам запуску першого штучного супутника Землі і першого космонавта Ю.О. Гагаріна

Проект “Власне тепло”

Серед переможців IV Фестивалю інноваційних проектів "Sikorsky Challenge 2015" є й проект автономного теплопостачання "Власне тепло", на втілення якого з нетерпінням очікують політехніки. На його реалізацію компанією "Технології природи" надано рекордні 260 млн грн.

ВІЛ – чума XX століття

Україні належить одне з перших місць у Центральній та Східній Європі за темпами поширення ВІЛ-інфекції.

ВІЛ – це вірус імунодефіциту людини. Потрапляючи до організму й розмножуючись, він руйнує імунну систему, яка відповідає за боротьбу з інфекціями.