Візит до SPring-8

Проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) проф. С.І. Сидоренко відвідав провідний синхротронний центр Японії SPring-8

Навчатися і працювати

Проблема працевлаштування за фахом сьогодні є надзвичайно актуальною, тому студенти починають думати про майбутню діяльність заздалегідь. Щоб і робота була  цікавою, і науковими дослідженнями дозволяла займатися.

На здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2015 р.

Творчий колектив у складі фахівців ПАТ "НВО "Київський завод автоматики ім. Г.І. Петровського" (генеральний директор підприємства заслужений машинобудівник України, к.т.н. С.П. Маляров; головний інженер заслужений машинобудівник України, к.т.н. В.Г.

Ветерани-волейболісти КПІ – чемпіони України!

Фінальні змагання Кубка України з волейболу серед ветеранів, організовані Асоціацією ветеранів волейболу України, пройшли  15–25 червня 2015 р. у м. Коблево Миколаївської обл. Раніше вони проводилися в Криму, та ось уже другий рік як перенесені на майданчики м. Коблево.

Вітаємо переможців конкурсу за програмою ЄС «Еразмус+» 2015 року!

Виконавче агентство Європейського Союзу з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури оголосило результати першого конкурсу 2015 року програми «Еразмус+» за напрямом KA2 «Розвиток потенціалу вищої освіти»