На засіданні Вченої ради НТУУ "КПІ": 03.03.14

3 березня 2014 р. відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Розпочалося воно вшануванням хвилиною мовчання пам'яті загиблих героїв Майдану, які віддали свої життя за український народ і майбутнє незалежної України.

Удосконалення системи підготовки фахівців – вимога часу. Зі звіту першого проректора Ю.І.Якименка на Вченій раді НТУУ «КПІ» 3.03.2014 р.

КПІ здійснює підготовку фахівців, керуючись потребами ринку праці, вимогами європейської системи забезпечення якості освіти, відповідає національній системі ліцензування й акредитації, посідає лідируючі позиції серед ВНЗ за даними національних і міжнародних рейтингів. Саме тому він має статус дослідницького університету і традиційно є одним з кращих вітчизняних навчально-наукових закладів.

Міжнародна діяльність університету: наближаючись до європейських стандартів [2013]

У процесі розбудови міжнародної діяльності у звітному 2013 році університетом закладалися нові традиції і механізми, вирішувались завдання, важливі як для КПІ, так і для всієї України. Серед них: здійснення інституціональних змін на основі акумуляції міжнародного досвіду, посилення міжнародної проектної, освітньої і наукової діяльності, використання механізмів розвитку міжнародної співпраці через створення спільних міжнародних структур, розширення програм подвійного диплома, мережування в регіональних і глобальних програмах, міжнародний трансфер технологій тощо.

2013. Вчитись сьогодні – бути лідером завтра

Департамент навчально-виховної роботи в 2013 році спрямовував свої зусилля на вдосконалення навчально-виховної, навчально-організаційної, культурно-спортивної та соціально-оздоровчої діяльності.