Мокренко Анатолій Юрійович. Вітаємо із ювілеєм!

22 січня 2013 р. своє 80-річчя відзначив один з найвідоміших випускників КПІ знаменитий оперний та естрадний співак (баритон) Анатолій Юрійович Мокренко – народний артист України (1973), народний артист СРСР (1976), лауреат премій Ленінського комсомолу України ім.

Рейтинги, місця, наука, знання…

У жовтні 2012 року опубліковано черговий рейтинг 400 університетів світу, який складає британський журнал "Times Higher Education" і в якому, на жаль, нема жодного українського вишу.

Відмінниця, активістка, дослідник

Леся Руденко навчається на факультеті біотехнології і біотехніки за спеціальністю «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості». За час навчання виявила себе сумлінною, відповідальною і цілеспрямованою  студенткою.

Ножівка як аргумент конструктора

Знамениті інженери минулого поєднували глибоку фундаментальну підготовку з фізики, математики, хімії, матеріалознавства, опору матеріалів, конструювання зі щоденною практичною роботою й глибоким знанням виробництва.

Студентське кураторство

Студентське життя – особливий період для кожної молодої людини, яка вирішила здобути професійну освіту.

Виставка акварелей "Краєвиди України" відомого київського художника Ігоря Голобуцького

У картинній галереї факультету соціології і права ім. Веніаміна Кушніра відбулася виставка акварелей "Краєвиди України" відомого київського художника Ігоря Голобуцького, організована за сприяння Музею шістдесятництва.