Нагородження переможців математичної олімпіади

Колектив кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей протягом багатьох років успішно займається організацією математичних олімпіад у нашому університеті та підготовкою талановитої студентської молоді до математичних змагань різних рівнів.

Наука має знову стати затребуваною

У системі вищої освіти держави зосереджено вагомий науковий потенціал України (близько 70 % докторів і кандидатів наук). Підготовка 81 % докторантів і 85 % аспірантів здійснюється саме у вищих навчальних закладах.

Міжнародний курс інтерактивних онлайн-семінарів на ТЕФ

Упродовж лютого і березня цього року студенти теплоенергетичного факультету мали змогу прослухати лекції і особисто поспілкуватися з провідними фахівцями своєї галузі, які працюють в університетах Західної Європи та США.

Вітання ректора НТУУ «КПІ» М.З. Згуровського до Дня науки

Дорогі колеги! 18 травня Україна відзначає День науки. Без перебільшення можна стверджувати, що це свято стосується кожного з нас. Адже наука сьогодні стала головною продуктивною силою, що веде світову спільноту до вершин прогресу.

Рейтинг «Компас-2013»: НТУУ «КПІ» – знову лідер!

Оприлюднено черговий щорічний рейтинг вищих навчальних закладів України «Компас-2013». Його беззаперечним лідером знову став Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».

Вітаємо переможців фотоконкурсу "Таланти КПІ" 2013

З 28 березня до 25 квітня в університеті було проведено мистецький конкурс "Таланти КПІ", в якому взяли участь 42 конкурсанти, серед яких студенти, викладачі, науковці та співробітники НТУУ "КПІ", які загалом представили близько 300 авторських творів.

Вітаємо переможців.

Відкриття Українсько-норвезького центру дистанційного навчання на ХТФ

24 квітня на хіміко-технологічному факультеті Національного технічнго університету України «Київський політехнічний інститут» відбулося відкриття Українсько-норвезького центру дистанційного навчання.