Торт «Завиток». Фірмовий рецепт від О.В.Лінючевої

Інгредієнти: борошно, цукор, яйця, мак, горіхи, курага, банани.

Готуємо традиційне бісквітне тісто, розділяємо його на три рівні частини. У першу порцію додаємо мак, у другу – горіхи, в третю – курагу. Випікаємо три прямокутні коржі (32x40 см) висотою до 2 см.  Кожний розрізаємо на чотири рівні смужки. Тобто всього смужок – 12.

У березні сніг – вже не сніг

У березні сніг – вже не сніг:
весняні цнотливі цілунки.
А сонечко на вікні
останні змива візерунки,
і зайчики з вікон пуска,
і над морозом кепкує,
бо знає – ослабла рука
повторно їх не намалює.

Савич Олена Володимирівна. На перехресті науково-інформаційних потоків

Начальник організаційного відділу НДЧ – Олена Володимирівна Савич – людина пунктуальна, ділова і компетентна абсолютно в усіх питаннях, що стосуються організації роботи департаменту науки та інноватики.

Дорогі наші... Вітаємо департамент економіки і фінансів з 8 березня

Наш університет можна порівняти з велетенським організмом, який може успішно функціонувати за умови злагодженої дії всіх складових. Є у цьому організмі кровоносна система – департамент економіки і фінансів.

Людина епохи відродження [А.М. Іщенко]

Саме таким було перше враження від знайомства з цією (тоді ще 17-річною) дівчиною. «Мене звуть Аня, а мій улюблений поет – Маяковський», – ошелешила вона відразу. І ще не відійшовши від шоку, всі оточуючі вже volens nolens долучалися до безсмертного:

Зоренко Оксана Володимирівна. Шлях стелиться весняними садами.

Місяць березень чарівний з багатьох причин: він починає календарну весну, зрівнює день і ніч, а його 8-й день присвячений усім чарівним жінкам. Щоб написати про Жінку – не потрібно особливих приводів, щоб написати про Науковця – слід знати його наукові досягнення.

Плани стають дійсністю [голова секції НТСА ФММ Ксенія Ільченко]

Факультет менеджменту та маркетингу може похвалитися великою кількістю чарівних дівчат. Одна з них – голова секції НТСА ФММ Ксенія Ільченко. Ця чорнява красуня встигає робити безліч корисних справ, знаходячи при цьому час для друзів і особистого розвитку.