Іменні стипендіати з ТЕФ 2009

Два роки тому Кабінет Міністрів України заснував 10 академічних стипендій для студентів, зокрема, які навчаються за спеціальністю “Атомна енергетика” і найбільше відзначилися в навчанні та науковій діяльності.

Дорогі визволителі, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни! [2009]

З кожним роком віддаляються події однієї з найкровопролитніших війн, які зазнало людство. Велика Вітчизняна війна назавжди залишиться в історії як жорстоке збройне протиборство, яке призвело до небачених збитків. Молодому поколінню українців важко уявити справжні масштаби втрат – людських, економічних, культурних, соціальних, адже безжалісне колесо війни, прокотившись Україною, залишило по собі катастрофічні наслідки.

Нагороди переможцям олімпіади з фізики в 2009 р.

«Де ще можуть студенти проявити свої здібності, як не на конкурсах та олімпіадах», – розмірковував проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов у своєму виступі під час вручення грамот переможцям університетської олімпіади з фізики.

Візит посла Франції п. Жак Фора

Його Високоповажність Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні п. Жак Фор 21 квітня відвідав НТУУ «КПІ».

Програму «Майбутнє України» – в життя!

Урочистим підписанням тристоронньої Угоди про співробітництво між КНУ ім. Т.Шевченка, НТУУ «КПІ» та Малої академії наук України (МАН) 21 квітня стартувала Програма «Майбутнє України».

Денисенко Григорій Іванович - життя віддане людям. До 90-річчя з дня народження.

Григорій Іванович Денисенко – видатний учений, професор, доктор технічних наук, член-кореспондент АН УРСР. Масштаби особистості цієї людини, притаманні йому природні можливості і доля унікальні.

Королева КПІ 2009

16 квітня в ЦКМ НТУУ «КПІ» відбулося чергове свято краси. 21 конкурсантка-представниця факультетів та інститутів Київської політехніки змагалась за титул Королеви. Пікантності ситуації надавало те, що цьогорічний конкурс – десятий, ювілейний.

Навчальна телестудія: Фільми про космонавтику

Полігон Капустин Яр можна сміливо назвати колискою радянських ракетних військ. Ви дізнаєтеся про історію його створення, становлення та розвитку, про місто і про людей, які присвятили своє життя випробуванням ракетної техніки