У центрі уваги – мікросупутник

Напередодні Міжнародного дня космонавтики, 8 квітня 2009 р., наш університет відвідав генеральний директор Національного космічного агентства України (НКАУ) О.О.Зінченко.

Конкурс молодих енергетиків

Уже традиційно навесні в НТУУ “КПІ” проходять урочистості з нагоди підведення підсумків всеукраїнського конкурсу молодих енергетиків, що його організовують і проводять Рада старійших енергетиків України та НТУУ “КПІ”.

Підсумки математичної олімпіади 2009

18 березня цього року в НТУУ “КПІ” відбулася щорічна олімпіада з математики, яка проводилася в рамках І етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для студентів вищих навчальних закладів.

Мельник Вікторія Миколаївна - вірю в успіх

Характеризуючи професійну кваліфікацію та оцінюючи наукові досягнення молодшої за віком колеги, отримую подвійне задоволення від того, що мова йде про мою, в недалекому минулому, студентку. Вікторія Миколаївна Мельник – кандидат технічних наук, доцент, закінчила КПІ в 1997 р.

Новітні технології для навчального процесу

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» співпрацює з компанією Mitsubishi Electric, яка відома своїми інноваційними розробками в галузі вентиляції та кондиціонування.