Семінар з охорони праці

У НТУУ “КПІ” на стаціонарі навчається понад 30 тис. студентів та працює близько 8 тис. працівників. З них 204 виконують роботи з підвищеною небезпекою.

Господарська діяльність КПІ 2007: підсумки та перспективи

Для забезпечення нормальних умов для навчальної, наукової діяльності НТУУ «КПІ» і створення належних соціальних умов для студентів і співробітників потрібно, зокрема, підтримувати в належному експлуатаційному стані й постійно розвивати матеріально-технічну базу університету.

Молоді викладачі-дослідники з ВПІ Олексій Миколайович Віхоть та Андрій Іванович Іванко

Серед переможців конкурсу «Молодий викладач-дослідник – 2007» – двоє старших викладачів кафедри машин та агрегатів поліграфічного виробництва (МАПВ) з Видавничо-поліграфічного інституту, яку очолює професор, д.т.н., заслужений діяч науки і техніки Анатолій Іванович Петрук.

Вивіски – обличчя наших вулиць

“Як ми говоримо?”. Слід поміркувати і над тим, як ми пишемо. Йтиметься не про наукову літературу, й навіть не про щоденні друковані видання, а про ті написи-вивіски, які всі ми бачимо щодня і часом навіть всупереч бажанню запам’ятовуємо. Чи завжди в нас усе гаразд? На жаль, це не так.

Філія світу фантастики в КПІ

Чотири роки тому в науково-технічній бібліотеці НТУУ “КПІ” розпочав свої засідання Клуб любителів фантастики (КЛФ) “Портал”, заснований видавничим домом “Мій комп’ютер” (директор – Михайло Литвинюк) та редакцією журналу “Реальність фантастики” (редактор – Іраклій Вахтангішвілі).

У центрі уваги – безпека

18 лютого 2008р. в залі засідань Вченої ради відбулась зустріч ректора НТУУ “КПІ” зі студентами-іноземцями на їх прохання. На зустрічі були присутні студенти КПІ і представники іноземних студентів інших вузів м.Києва.