Наше життя сьогодні. Фільми ВТЗН

Вашій увазі представляємо фільми, які торкаються теми тем – взаємодії між людьми. По суті ця тема є провідною в будь-якій діяльності. Тож приєднуйтесь до перегляду.

Твій вихід, Королево!

16 травня спека панувала не лише на вулиці. Свято у переважно чоловічому “КПІ”: конкурс краси. Дівочої. Палкі емоції, почуття та враження вирували після заходу сонця в ЦКМ, де за звання найвродливішої дівчини університету змагалися 25 красунь. Як же інакше?

Конференція з системного аналізу - “САІТ–2007”

Широке коло питань, пов’язаних із розробкою і дослідженнями теорії та практики системного аналізу та інформаційних технологій обговорено учасниками ІХ Міжнародної науково-технічної конференції “САІТ–2007”, що відбулася в НТУУ “КПІ” 15-19 травня.

Університетський конкурс на кращий дипломний проект та роботу [2007]

У березні-квітні 2007 р. відбувся щорічний конкурс на кращий дипломний проект та роботу освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст». На конкурс було подано 93 проекти та роботи від 16 факультетів та 6 інститутів.

Гості КПІ - Леонід Каденюк та делегація німецьких науковців

Перший космонавт незалежної України Л.Каденюк 21 травня відвідав НТУУ “КПІ”. Він оглянув зразки продукції, представлені в експозиції наукового парку “Київська політехніка”, та мав зустріч з керівниками університету.

Творча зустріч у клубі “Ехо”

15 травня 2007 р. у галереї-клубі “Ехо” у рамках АРТ-фестивалю “Точка зору” відбувся акустичний концерт лідера гурту “Сім вітрів” з м.

Зустріч з комісаром ООН

14-19 травня 2007 р. в Україні перебував пан Амбеї Лігабо – Верховний комісар з прав людини Організації Об’єднаних Націй.