Зима. Сесія. Кредитно-модульна система

У КПІ в розпалі перша сесія 2006/2007 навчального року.

Її особливістю є те, що вперше в нашому університеті першокурсники всіх факультетів та інститутів складають екзамени відповідно до вимог кредитно-модульної системи оцінювання знань.

Підписано Закон про науковий парк «Київська політехніка»

10 січня Президент України Віктор Ющенко підписав Закон України № 523-V «Про науковий парк «Київська політехніка». Цей закон був прийнятий Верховною Радою України у другому читанні 22 грудня 2006 року. Закон вже опубліковано і він набув чинності.

Партнер для виконання проекту Програми розвитку ООН в Україні “Передача інформаційних технологій в Україну”

У 2004 році НТУУ “КПІ” був обраний як університет-партнер для виконання проекту Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) “Передача інформаційних технологій в Україну”, який виконувався за участю Японії, Польщі та України.

Конференція молодих учених «Розвиток підприємництва як фактор росту національної економіки 2006»

Уже п’ятий рік поспіль кафедрою економіки і підприємництва ФММ проводиться науково-практична конференція студентів та молодих учених вищих навчальних закладів. Наприкінці листопада 2006 р.

Перемога у конкурсi бiзнес-проектiв

У цьому році з ініціативи Київської міської державної адміністрації Молодіжний бізнес-центр Київського молодіжного центру праці провів XI конку

PLANETA отримала прописку в КПІ

20 грудня в КПІ відбувся урочистий запуск поліграфічної машини PLANETA. Потужна друкарська чотирифарбова машина оселилася в одному з приміщень Центрального складу університету.

Оголошено переможців конкурсу “Змагання ідей” 2007

Оголошено переможців конкурсу “Змагання ідей”, який організовано ініціативною групою “Лабораторія ідей”, створеною на базі Навчально-методичного комплексу “Національний технічний університет України “КПІ” – Міжнародний університет фінансів” у рамках міжнародного проекту “Університетський центр ро

НТБ переходить на електронне обслуговування

У НТБ НТУУ “КПІ” напружена пора: поряд з іншими поточними справами продовжується оформлення пластикових читацьких квитків (із штрих-кодом), апробація режиму роботи абонементів з електронними формулярами читачів та обклеювання (професійний термін) науково-технічної літератури попередніх років вида