Сердюк Олексій Михайлович. Митець.

Серед плеяди відомих в Україні композиторів, співаків і саксофоністів чільне місце посідає дрогобитчанин Олексій Михайлович Сердюк, творчість якого добре відома студентам і викладачам нашого університету, особливо тим, які побували на лікуванні й відпочинку на Прикарпатті, зокрема в Трускавці.

Міжнародна співпраця на ФПМ

Проводити тренінги на актуальні теми у сфері комп’ютерних технологій у співпраці з Технічним інститутом Карінтії (Австрія) стає доброю традицією на факультеті прикладної математики. Уже вдруге проводиться такий захід на базі кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ФПМ.

Гості з Фінляндії в КПІ

14 червня в нашому університеті перебувала делегація Фінляндської Республіки у складі пана Карі Комулаінена – директора департаменту міжнародних зв’язків урядового агентства Фінляндії з фінансування наукових досліджень та інновацій – TEKES, пані Ірмелі Макі – представника технологічного департаме

Д.Ф.Чернегу удостоєно Ордена

Чергове засідання президії Ради навчально-методичного об’єднання (НМО) з освіти в галузі металургії Російської Федерації відбулося на початку червня на базі Санкт-Петербурзького політехнічного університету.

Науковi читання, присвяченi академiку I.М.Чиженку

24 травня 2006 року в нашому університеті відбулися наукові читання з циклу ”Видатні конструктори України”, присвячені академіку Івану Мироновичу Чиженку. Організаторами заходу виступили Державний політехнічний музей та кафедра теоретичної електротехніки.