Факультету фізичного виховання і спорту – 10 років! [В 2009 році факультет ввійшов у склад ММІФ / ФБМІ]

ФФВС здійснює підготовку фахівців зі спеціальностей “Фізичне виховання” та “Фізична реабілітація” за спеціалізаціями “Технічні засоби та технології у фізичному вихованні й спорті” і “Фізичні та біотехнічні засоби реабілітації”.

Студенти КПI - дiтям-сиротам

Дитинство – щаслива та безтурботна пора. Добре, коли є тато і мама, які люблять, підтримують і радіють найменшим успіхам своєї малечі. Та як не прикро – в Україні чимало дітей з тих чи інших причин позбавлені батьківського піклування.

Україна у глобальних вимірах сталого розвитку

Характерною ознакою минулого століття було нестримне прагнення людства до забезпечення економічного і технологічного розвитку. Успіх вимірювався переважно зростанням валового внутрішнього продукту. Вважалося, що це автоматично приведе до добробуту і значного підвищення рівня життя людей.

IX Міжнародної науково-практичної конференції “Екологія. Людина. Суспільство”

НТУУ “КПІ” здавна відомий як осередок наукового та творчого потенціалу. Ось і нині він об’єднав під своєю егідою талановитих студентів, аспірантів та молодих учених, які в рамках IX Міжнародної науково-практичної конференції “Екологія. Людина.

Посол Японії пан Мацуо Мабучи в НТУУ “КПІ”

22 травня 2006 року НТУУ “КПІ” відвідала делегація Посольства Японії в Україні та ряду японських організацій. Делегацію очолював Його Високоповажність Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні пан Мацуо Мабучи.

Це його перший офіційний візит до нашого університету.

Старт проекту “Українсько-японський центр”

22 травня 2006 року відбулося підписання Протоколу між Японською агенцією міжнародного співробітництва JICA та НТУУ “КПІ” про старт проекту технічного співробітництва між Японією та Україною “Українсько-японський центр” (УЯЦ).

День Європи на ФММ

Сьогодні Україна – європейська держава не тільки за розташуванням, але й за рівнем освіти та демократизації суспільства. Залучення України до співдружності європейських держав відбувається щоденною працею суспільства і кожного окремого громадянина.