Iнженерно-хiмiчному уже / лише 70

Київська політехніка по праву вважається кращим вищим навчальним закладом України. Інженерно-хімічний факультет НТУУ “КПІ” – один із найстаріших в університеті.

14 травня – день матері 2 + 2 = 3 + 1

Славна родина. Славна родина у Поплавських – аж двох Слав мають: батько Ярослав і старший син Станіслав. Йому вже три роки, і з осені серйозний і врівноважений Славко збирається йти в дитсадок. А поки що – він помічник у домі.

Видатні польські випускники КПІ: Антон Олександр Скудро

Антон Олександр Скудро (Antoni Aleksander Skudro) народився у 1882 р. в Могилеві на Поділлі. Закінчив гімназію в Кишиневі, навчався в Київському університеті на математичному факультеті. У 1901 р. був виключений з університету за участь в нелегальному студентському страйку.

Видатні польські випускники КПІ: Кароль Шанявський

Кароль Шанявський (Karol Szaniawski) народився в Україні 1891 року в Ротмистровці Черкаського повіту в родині лікаря. Закінчив гімназію в Єлизаветграді (нині Кіровоград) і в 1909 р. був зарахований на механічний факультет Київського політехнічного інституту.

Енергоменеджмент в НТУУ “КПІ”

Службою енергоменеджменту ДЕФ зроблено розрахунки коштів, що підлягають поверненню чи утриманню з підрозділів університету залежно від економії або перевитрати лімітів на електроенергію, тепло і воду в другому півріччі 2005 р.

Конференцiя студентiв та аспiрантiв: 18.04.2006

18 квітня в залі засідань Вченої ради відбулася конференція студентів та аспірантів НТУУ “КПІ”. На ній були присутні 286 студентів з 27 факультетів та інститутів, у тому числі й представники ради земляцтв.