До нових рубежів. Мiжнародна дiяльнiсть НТУУ “КПI” у 2005 р.

Університет “КПІ” вийшов на якісно новий рівень міжнародної співпраці. Цей вид діяльності починає приносити вагомі здобутки і стає реальною рушійною силою системних перетворень та реформ у КПІ, а також в освітньо-науковій сфері країни.

Нарада проректорів з наукової роботи: 22.02.2006

22 лютого відбулося чергове засідання президії Ради проректорів з наукової роботи вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та директорів наукових установ Міністерства освіти і науки України.

Ректор НТУУ “КПІ” в Естонії

Президент Естонської Республіки Арнольд Рюйтель своїм указом від 6 лютого 2006 року нагородив групу іноземних учених за розвиток науки в Естонській Республіці.

Орденом Землі святої Марії 3-го класу (землею святої Марії колись називали Естонію) нагороджено ректора нашого університету академіка НАН України М.З. Згуровського. Урочиста церемонія нагородження відбулася 22 лютого в палаці Президента Естонії. Нагороди вручав особисто Президент Арнольд Рюйтель.

Пiдписано протокол про намiри

Генеральний директор Міжнародної асоціації бухгалтерів Малкольм Дін з Інституту фінансових аналітиків (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Лондон) на запрошення МУФ 27 лютого відвідав НТУУ “КПІ” з дружнім візитом

Інноваційні технології навчання на ФЕА

Домовляючись про інтерв’ю із завідувачем кафедри д.т.н., проф. В.Ф.Шинкаренком, збиралася говорити про новітні прикладні розробки в галузі енергоресурсозбереження.