На засіданнях Вченої та адміністративної рад: 07.11.2005

На початку засідання Вченої ради, яке відбулося 7 листопада, ректор університету академік НАН України М.З.Згуровський від імені Вченої ради з ювілейними днями народження тепло привітав професорів А.І.Петренка та С.М.Костянтинова, а також заступника проректора В.Д.Тетерятника.

Університетський конкурс - 2005 на кращу магістерську дипломну роботу

У вересні-жовтні відбувся університетський конкурс магістерських дипломних робіт. На конкурс були подані магістерські дипломні роботи від 14 факультетів та інститутів із 44 спе­ці­альностей. Експертизу провели 41 експерт-викладач університету за єдиними критеріями оцінки якості магістерських дипломних робіт. Методична рада затвердила лауреатів конкурсу враховуючи пропозиції експертної комісії. По університету виданий наказ № 1-141 від 27.10.2005 р., в якому передбачено вручення дипломів лауреатів переможцям конкурсу – магістрам та їх науковим
керівникам, які також отримають матеріальне заохочення.

Прокататися “з вітерцем”. Водні лижі

Швидкість, витривалість, безстрашність, мужність – невід'ємні складові цікавого та захоплюючого виду спорту – водних лиж. А його різноманітність і унікальність полягає в тому, що влітку спортсмени долають перешкоди водної стихії, а взимку – підкорюють гірськолижні спуски.

Що нового у Студрадi? [події і плани 2005]

Уже минуло більш ніж півроку від часу останньої конференції студентів та аспірантів НТУУ “КПІ”, після якої студентське самоврядування очолив Михайло Безуглий. Напередодні Міжнародного дня студента наш кореспондент поцікавилась у Михайла, що за цей час змінилося у студентському середовищі.

Ґендерні конференції в КПІ

Спільним пленарним засіданням у залі Вченої ради 4 листопада розпочали свою роботу міжнародні науково - практичні конференції “Жінка в науці та освіті: минуле, сучасність, майбутнє” та “ґендерний компонент в структурі вищої технічної освіти та природничих науках”.

Як навчають на медико-iнженерному

Наймолодший факультет Київської політехніки – міжуніверситетський медико-інженерний (ММІФ) – виник на вимогу часу не лише на межі двох потужних університетів, а й на стику наукових напрямів і концепцій.