Лідери на старті

Лідер. Яке гучне і сильне слово! У свідомості людей воно тісно переплітається з такими поняттями, як першість, влада, відповідальність, харизма, вміння переконати і повести за собою інших. У кожного свої асоціації.

Колись, на цьому місці...

Все тече, все змінюється, все має свій початок і має свій кінець. Все те, що ми бачимо тепер, колись з'явилося і колись зникне. І тих людей, що живуть і працюють поруч з нами, колись не було, і колись не стане. І нас не стане...

З турботою про політехніків

Основний фінансовий документ нашої держави – Держбюджет-2005 – називають соціальним, тобто спрямованим на покращення благополуччя громадян України – нас з вами.

Волейболісти – на пляжі і на майданчику

Усі спортсмени звикли вести активний спосіб життя. А оскільки заняття спортом – це їхня улюблена справа, то відпочивають вони теж активно. Ось і під час літнього відпочинку більшість команд проводить час на спортивних зборах. Найчастіше подібні заходи відбуваються на морському узбережжі або в тихих та спокійних місцях зі свіжим повітрям та гарною природою – де і відпочинок піде на користь, і умови для тренувань існують.

На шляху до віртуального навчання

Рік тому 12 європейських університетів (серед них п'ять українських) об'єднали свої зусилля і на базі НТУУ “КПІ” створили (за підтримки ЮНЕСКО) міжнародне громадське об'єднання Центрально-східно-європейський віртуальний університет CEEVU.

Візит делегації Шведської академії

19 жовтня відбувся візит до НТУУ “КПІ” делегації Королівської Шведської академії інженерних наук на чолі з членом Шведської академії інженерних наук проф. М.Тендлером. В університеті делегацію зустріли проректор з міжнародних зв'язків професор С.І.Сидоренко, заст.