Шановні колеги, друзі! Від усього серця вітаю вас з двадцять сьомою річницею Незалежності України!

Для кожного українця це свято є надзвичайно важливим. 24 серпня 1991 року розпочався відлік нової ери в історії нашої країни. Він увінчав   багатовікову боротьбу українського народу за право мати власну державу.

Свою незалежність і суверенітет українці виборювали не лише у політичних баталіях, але й у кривавих протистояннях з ворогом. Покоління за поколінням приносили на вівтар свободи життя й долі своїх дітей. От і тепер кращі  сини України зі зброєю в руках захищають нашу землю. У скорботному списку загиблих оборонців Вітчизни є й імена тринадцяти київських політехніків. Четверо з них удостоєні звання Героя України посмертно. Світла їм пам’ять!

Вони віддали свої життя за те, щоб ми були вільними. А бути вільним означає бути господарем своєї долі, своєї землі, бути творцем власного життя! І сьогодні наш народ має змогу самостійно обирати напрями і шляхи свого подальшого поступу. Лише від кожного з нас, і не від кого більше, залежить  нині подальша доля нашої країни. Тож свято Дня Незалежності – це ще й нагода згуртуватися, відчути себе частинкою великого цілого,і ще раз пересвідчитися в нашій єдності. Саме тому День Незалежності назавжди залишиться головним для нашої держави святом!

Від усієї душі зичу вам і вашим рідним мирного неба над головою, міцного здоров’я, щедрої долі та нових здобутків в ім’я України! Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, а ваша плідна праця буде запорукою щасливого майбутнього! 

З вірою у щасливу долю України,
 Михайло Згуровський

Дата події