Конференцiя з управлiння

Нещодавно факультет менеджменту та маркетингу спільно з Вільнюським технічним університетом ім. Гедімінаса проводив XIV Міжнародну науково-практичну конференцію «Управління підприємством: діагностика, стратегія, ефективність». Конференція є черговою ланкою ланцюжка заходів, який започатковано у 1993 році.

Попередні конференції проводилися в Києві, Дніпропетровську, Трускавці, Мінську, Москві, Санкт-Петербурзі.

Фізико-математичному факультету – 10 років. З нагоди ювілею

5 жовтня фізико-математичний факультет святкував 10-річчя.

12 професорів і доцентів ФМФ з нагоди свята за успіхи в науковій роботі та підготовці висококваліфікованих кадрів отримали подяку ректора університету. Деканат відмітив грамотами багатьох викладачів за успіхи в науковій педагогічній роботі та студентів-відмінників і тих, хто бере активну участь у житті факультету.

У Залі засідань Вченої ради пройшла наукова сесія факультету.

Мікульонок Ігор Олегович. Шлях винахідника

Доцент кафедри машин та апаратів хімічних і нафтопереробних виробництв (МАХНВ) Ігор Олегович Мікульонок, більше відомий серед студентів як заступник проректора з науково-педагогічної роботи (навчально-виховний напрям), за підсумками 2005/2006 навчального року був визнаний кращим винахідником наш

Обговорено перспективи освітніх мереж

11 жовтня на базі нашого університету пройшла міжнародна конференція “Досвід використання волоконно-оптичних мереж в освіті та науці”, у якій взяли участь майже 50 представників організацій-учасниць міжнародного проекту Porta Optica Stud

Богдан Нагірняк – математик і футбольний бомбардир

Для п’ятикурсника ФТІ Богдана Нагірняка літо видалося напруженим. Йому випала подвійна відповідальність: у складі команди ФТІ Богдан взяв участь у XIII Міжнародній олімпіаді з математики серед студентів – IMC (International Mathematical Competition) та у складі збірної України боровся за перемогу у відкритій студентській олімпіаді в Ірані.

Стажування в Німеччині викладачів Видавничо-поліграфічного інституту

Із 18 вересня по 1 жовтня 2006 року група викладачів Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ “КПІ” та Української академії друкарства проходила стажування у м. Хемніц (Німеччина), що було організовано за сприяння корпорації “Прінтпромоушн”.

Виставка живопису “Мелодiя барв”

11 жовтня у картинній галереї ЦКМ НТУУ “КПІ” відкрилася виставка живопису “Мелодія барв”. Свої роботи представили художники, члени правління Київського об’єднання художників-аматорів “Творчість” Ванда В’ячеславівна Царук та Юрій Георгійович Юшко.

Візит президента CODATA

5-7 жовтня президент Міжнародної організації CODATA пан Шуіші Івата перебував у КПІ з візитом. CODATA – Комітет з даних для науки та технології – міждисциплінарний науковий комітет Міжнародної ради з науки (ІCSU) із штаб-квартирою в Парижі (Франція).