Шановні київські політехніки! У зв’язку з нанесенням масових повітряних ударів по столиці та іншим населеним пунктам України 10.10.2022 року відбулося засідання ректорату і оперативного штабу університету, на якому була розглянута безпекова ситуація, що виникла, та напрацьовані наступні рішення:

1. Забезпечити роботу університетських служб, які відповідають за життєдіяльність та безпеку університету, в режимі підвищеної діяльності. Відповідальний проректор Кондратюк В.А.

2. Освітньо-науковий процес в університеті перевести виключно в дистанційний режим. Відповідальні проректори Мельниченко А.А., Пасічни В.А., Семінська Н.В.

3. Директорам навчально-наукових інститутів, деканам факультетів поновити роботу оперативних штабів підрозділів для вирішення комплексу поточних безпекових і робочих питань в підпорядкованих підрозділах. Відповідальний Перший проректор Ю.І. Якименко.

4. Організувати безпечне перебування в укриттях співробітникам університету, які знаходяться на території кампусу. Відповідальний проректор Кондратюк В.А., керівник підрозділів.

5. Загально-університетським підрозділам (Бібліотека, Спорткомплекс, ЦКМ, та інші) призупинити організацію масових заходів до окремих повідомлень. Відповідальний Перший проректор Ю.І. Якименко.

6. Забезпечити перебування в укриттях мешканцям та працівникам студмістечка. Відповідальні проректор Семінська Н.В., дир. студмістечка Іщенко О.А.

7. У разі необхідності отримання інформації про нештатні ситуації звертатися на гарячу лінію оперативного штабу ( тел. Старшого чергового університету 204-91-00).

Бережіть себе, своїх колег, рідних і близьких!
Оперативний штаб КПІ ім. Ігоря Сікорського
Ректор М. З. Згуровський, 10.10.22 р.

Дата події