Дорогі друзі! Шановні колеги! Від усього серця вітаю вас з головним державним святом – Днем Незалежності України!

День 24 серпня 1991 року став переломним в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі.

Двадцять вісім років, які сплили з того дня, були для України та її громадян багатими на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння та мужності. Випробуванням нашої любові до Батьківщини стали останні роки, коли кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них за її волю та незалежність віддали своє життя. Серед тих, хто загинув за Україну, – і чотирнадцять київських політехніків. Тож поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого змісту. А дух патріотизму об’єднав людей різних національностей в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти у будь-яку негоду – і переможе!

Нинішній рік – це рік великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України! Кожному з вас я бажаю незламної віри в її щасливу долю!
Зі святом вас!

З повагою, Михайло Згуровський

Дата події