Який розклад роботи в КПІ для служб або викладачів?

Відповідно Правил внутрішнього розпорядку Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" в Університеті встановлюється такий режим роботи для працівників, що працюють за п'ятиденним робочим тижнем:

  • початок роботи: 9.00;
  • перерва на відпочинок і харчування: 13.00-13.45;
  • закінчення роботи: з понеділка по четвер - 18.00, п'ятниця - 16.45.

Для працівників, що працюють за шестиденним робочим тижнем встановлюється такий режим роботи:

  • початок роботи: 9.00;
  • перерва на відпочинок і харчування: 13.00 - 14.00;
  • закінчення роботи: з понеділка по п'ятницю - 17.00, субота - 14.00 (без перерви на обід).

Для навчально-допоміжного, навчально-виробничого персоналу та інших працівників, робота яких пов'язана із забезпеченням навчального процесу, наказом ректора за погодженням з профспілковим комітетом співробітників, може встановлюватись інший час початку і закінчення роботи.

Для науково-педагогічних працівників встановлюється наступний режим роботи:

  • початок роботи: 9.00 (при проведенні першої пари занять початок роботи встановлюється відповідно до розкладу занять/консультацій на поточний тиждень);
  • закінчення роботи: 15.00 (при проведенні навчальних занять/ консультацій -закінчення роботи відповідно до розкладу занять та консультацій на поточний тиждень).

При відсутності навчальних занять - початок та закінчення роботи може змінюватись відповідно до графіку робочого часу науково-педагогічних працівників, затвердженого на засіданні кафедри (на місяць, на семестр тощо).

Для деяких категорій працівників, яким відповідно до специфіки діяльності підрозділу не може бути встановлено п'яти- або шестиденний робочий тиждень, встановлюється змінний графік роботи в межах тижневої тривалості роботи. Графіки роботи працівників кожного підрозділу затверджуються ректором або уповноваженою особою за погодженням з профспілковим комітетом співробітників.

Також з метою безумовного забезпечення графіку навчального процесу, економії тепла і електроенергії в межах світлового дня із збереженням 40-годинного робочого тижня на зимовий період можуть впроваджуватися корективи графіку роботи (накази публікуються на сайті Інформаційної служби)

Графік роботи під час приймальної кампанії, екзаменаційних сесій, наукових або культурних заходів оприлюднюється додатково.