Сучасні цифрові гаджети і новинки фототехніки дозволяють зробити якісні знімки навіть непідготовленим користувачам. Тим ціннішою є здатність виокремити із побаченого кадр і зафіксувати його так, щоб глядачі сказали "вау" і поставили захоплені відгуки в інстаграм. Нещодавній фотоконкурс "Таланти КПІ" назвав імена фотолюбителів, які не полінувалися і не побоялися виставити свої роботи на суд публіки. Зокрема, друге місце в мистецькому фотоконкурсі посів Олександр Галузінський, студент 3-го курсу ПБФ.

"Це була моя перша участь у фотоконкурсі, – розповідає  Олександр. – Коли я навчався на другому курсі, почув, що на кафедрі приладобудування працює фотогурток під керівництвом Сергія Олексійовича Нечая. Звичайно, зацікавився, оскільки займаюся фотографуванням ще зі шкільних часів.  Пішов на заняття гуртка майже не роздумуючи, там набув  цінних навичок, які й допомогли здобути перемогу в конкурсі".

У майбутньому юнак планує працювати за фахом – займатися проектуванням вимірювальних пристроїв. Це достатньо цікавий напрям роботи, вважає він. На запитання про улюблений предмет повагався, але так і не назвав, бо всі цікаві по-своєму. Олександр відкритий до нового, йому подобається пізнавати досі незвідане. Веде активний спосіб життя: піші та веломандрівки, подорожі. Це стає в пригоді, щоб зловити вдалий кадр.  Інколи потрібно немало часу, щоб зробити гарний знімок. Полюбляє рухливі ігри – футбол, баскетбол тощо. Також небайдужий до новинок кіно, музики, книг та рибалки.

Олександр любить природу та архітектуру, в основному фотографує ландшафти міст, інших населених пунктів, їх околиці. Гра форм і стилів, світла і кольору в його роботах свідчить про зростаючу майстерність. Останнім часом зацікавився портретною фотозйомкою. Веде свій фотоблог https://www.instagram.com/sasha_galuzinsky/.