🎥 Конференція трудового колективу КПІ 2024

11 квітня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася Конференція трудового колективу університету. Як повідомив на її початку голова Профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Безуглий, для участі в Конференції було обрано 780 делегатів, з них науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників 590 осіб, 70 делегатів від інших категорій працівників і 120 від здобувачів вищої освіти.

🎥 Весняний "Світ у кераміці" в КПІ

В Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського відкрито виставку кераміки в традиційних японських стилях Нунобікі та Раку  "Світ у кераміці".  Варто зауважити, що подібні виставки в ньому вже проводилися.

Центр ІАТЕ

На базі інституту атомної та теплової енергетики КПІ діє перший в Україні навчально-науковий центр «Надійність та безпека АЕС».

Реабілітація за шеврон. Центр здоров'я

Безкоштовні послуги з відновлення та надання фізичного комфорту військовим, які дістали поранення верхніх та нижніх кінцівок, забезпечує спеціалізований центр у с. Згурівка Броварського району, що відкритий і працює за участю аспіранта ФБМІ.

Скелелази КПІ знову на висоті!

Минуло майже три роки з тієї пори, як ми вітали нашу збірну зі скелелазіння з перемогою на першості України серед закладів вищої освіти. Перерва була викликана спочатку епідемією COVID-19, потім розпочалася повномасштабна війна.

Підсумки The BUP Student Conference 2024 «Changed circumstances and new threats for sustainability in the Baltic Sea Region»

Київські політехніки взяли участь у міжнародній студентській конференції «Змінені обставини та нові загрози для сталості в регіоні Балтійського моря», що проходила 15—18 квітня в Познанському технологічному університеті.

Безпека АЕС після Чорнобильської катастрофи та під час війни: спілкуємося з фахівцем

Наближаються чергові роковини катастрофи на ЧАЕС - найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття. Її наслідки окрім України, білорусі та росії тією або іншою мірою відчула і більшість країн Європи.

Дрони КПІшників рятують життя на фронті

Електроноші, що їх власноруч зібрали київські політехніки, тепер на озброєнні у воїнів ЗСУ. Наземні дрони відправилися евакуювати й рятувати поранених військових до 23-го Окремого батальйону спеціального призначення на Східний напрямок.

Підписка на