Переможці конкурсу “Молодий викладач-дослідник” 2023 року

Рішенням Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» від 4 березня 2024 р., протоколом № 3 та наказом ректора КПІ ім Ігоря Сікорського № НОД/173/24 від 12.03.2024 затвердили переможців конкурсу КПІ ім.

Мистецтво, що лікує: виставка «№6» medialab

Виставка «№6» — тандем музики та живопису.

У кампусі Київської політехніки українська художниця TOCHI та угорський піаніст Петер Балатоні об‘днали мистецтво аби не лише подарувати естетичне задоволення глядачам, а й підтримати медиків військових шпиталів на передовій.

🎥 У цьому будинку жив Євген Оскарович Патон

У день 154-ї річниці від дня народження видатного українського вченого Євгена Оскаровича Патона на вході до будинку, де він мешкав, було відкрито меморіальну дошку. Будинок цей стоїть на території КПІ, й родина Патонів прожила в ньому понад 30 років.

Вибори ректора 2024: актуальна інформація medialab

Хто має право голосувати на виборах? Скільки представників від студентів зможуть віддати свій голос за обраного кандидата? Хто може стати претендентом у конкурсі на посаду ректора? 

Посилення заходів безпеки в КПІ medialab

З огляду на підвищену небезпеку ракетних атак на об’єкти цивільної інфраструктури міста Києва із застосуванням озброєння з найкоротшим часом підльоту, загрозою проникнення на територію міста диверсійно-розвідувальних груп противника у КПІ посилюють заходи безпеки.

Еліо Саля. Італієць у КПІ

Запрошувати іноземних умільців до України – традиція давня. Зокрема, найвідомішими італійськими митцями у Києві стали флорентієць Франческо Бартоломео Растреллі у XVIII ст. (Андріївська церква, Маріїнський палац) та римлянин Вінченцо Беретті із сином у XIX ст. (червоний і жовтий корпуси університету, Інститут шляхетних дівчат, анатомічний театр, Володимирський собор). Не оминули вихідці з Апеннін і КПІ.

Названо рекомендації до кандидатів на посаду ректора КПІ medialab

На третьому засіданні Організаційного комітету з проведення виборів ректора Університету були ухвалені такі рекомендації:

Єднаємося заради утвердження миру, безпеки та вільного розвитку

Кафедра ЮНЕСКО "Вища технічна освіта, прикладний системний аналіз та інформатика" КПІ ім. Ігоря Сікорського 29 лютого підписала Меморандум про співпрацю з Громадською організацією "Українська Рада Миру", Національною академією педагогічних наук України, Національним центром "Мала академія наук України" та одинадцятьма кафедрами ЮНЕСКО, що працюють в українських університетах.

Підписка на