Скелелази КПІ знову на висоті!

Минуло майже три роки з тієї пори, як ми вітали нашу збірну зі скелелазіння з перемогою на першості України серед закладів вищої освіти. Перерва була викликана спочатку епідемією COVID-19, потім розпочалася повномасштабна війна.

Дрони КПІшників рятують життя на фронті

Електроноші, що їх власноруч зібрали київські політехніки, тепер на озброєнні у воїнів ЗСУ. Наземні дрони відправилися евакуювати й рятувати поранених військових до 23-го Окремого батальйону спеціального призначення на Східний напрямок.

Київські політехніки на семінарі ACASD 2024

Київські політехніки В. Аврутов, В. Гегельский, С. Рупіч, О. Заморський (ПБФ, кафедра КІОНС) та Л. Рижков (НН ІАТ, кафедра КІ) взяли участь у 2-му Міжнародному семінарі "Advances in Civil Aviation Systems Development" ("Розвиток систем цивільної авіації")

Благодійна допомога від партнерів із Баварії

4 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація парламентської групи "Християнсько-соціальний союз" Баварського ландтагу (парламенту) під керівництвом її голови Клауса Холечека.

Текст доповіді ректора М.З. Згуровського на Конференцію трудового колективу університету 11 квітня 2024 року

Шановні делегати конференції, шановні гості! Вже понад десять років український народ великою ціною дає гідну відсіч російським агресорам. Викладачі, науковці, студенти університету в години важких випробувань стали на захист Батьківщини.

Електроноші київських політехніків на передовій

КПІшники передали власноруч зібрані електроноші Мамонова підрозділу ЗСУ. Наземний дрон призначений для евакуації поранених з поля бою. Керується дистанційно. Його суттєва перевага — вартість, винахід значно дешевший за аналоги.

Формула миру в дії

Провідні науковці, дипломати, громадські діячі та священники різних конфесій зібралися в КПІ, щоб обʼєднати зусилля для утвердження в Україні справедливого миру.
Серед них — Українська Рада Миру і ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги».

Підписка на