Співпраця КПІ та Києво-Печерського ліцею "Лідер" набуває нової якості

КПІ ім. Ігоря Сікорського та Києво-Печерський ліцей №171 "Лідер" 4 квітня уклали меморандум про співпрацю. Від університету документ своїм підписом скріпив ректор академік НАН України Михайло Згуровський, від імені ліцею – директор Дмитро Кравченко (див. фото) .

Доповідь голови Профкому  Михайла Безуглого про результати роботи та виконання Колективного договору КПІ ім. Ігоря Сікорського за період з квітня 2023 р. по квітень 2024 р.

Шановні делегати Конференції трудового колективу, працівники та здобувачі вищої освіти університету, запрошені! Звичайно, усім нам хотілося б, щоби нинішня Конференція трудового колективу мала ознаки першого післявоєнного великого зібрання працівників та с

Стартував 10-й сезон стартап-школи Sikorsky Challenge

З вітальними словами до учасників групи звернулись засновники стартап-школи Інна Малюкова та Ігор Пеер. Вони розповіли про історію створення школи та досягнення її випускників.

На навчання за програмою «Практика запуску стартапу» зареєструвались 85 учасників.

Акредитація освітніх програм КПІ

16 квітня 2024 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО). За результатами засідання ухвалено рішення про акредитацію трьох освітніх програм (ОП) нашого університету. А саме:

КПІшники створили унікальну бронемашину

Наші випускники створили бронеавто для ЗСУ з найвищим рівнем захисту. Інженери-розробники запевняють: їхній «Інгуар-3» витримує влучання бронебійних куль, уламків снарядів і підрив на протитанковій міні.

Нині тестовий екземпляр проходить випробовування, а відтак поїде на передову.

Підписка на