Дорогі київські політехніки!

23 серпня народ України, як і мільйони наших співвітчизників по всьому світові, святкують День Державного Прапора. Це свято стверджує один з найголовніших символів нашої держави, символ незламності українців і їхнього прагнення бути вільними.

Цього дня 1991 року до Верховної Ради урочисто внесли синьо-жовтий прапор України. Відтоді він став символом завзятої боротьби сильної, волелюбної нації. Сьогодні кожен українець відчуває особисту відповідальність і трепет у серці, коли бачить, як майорить синьо-жовтий прапор.

Щоб це стало можливим, щоб стало можливим проголошення наступного дня незалежності України, українці багато століть виборювали право мати власну суверенну, незалежну державу з власною історією, культурою, власним баченням свого майбутнього, демократичними цінностями.

Нині українці продовжують цю боротьбу, сплачуючи життями своїх найкращих синів і дочок за право жити у власній суверенній країні. Дякуємо ЗСУ за те, що боронять і відбивають кожен клаптик нашої землі, і працюємо далі на нашу спільну перемогу. 

Слава Україні!

Зі щирими побажаннями
ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський

Дата події