29 вересня в спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся турнір з мініфутболу пам'яті багаторічного голови профкому співробітників університету Віталія Молчанова.

У турнірі взяли участь чотири команди: "Ветерани КПІ", "Профком студентів", студентська збірна КПІ "Політехнік", "Департамент безпеки".

Учасників привітав голова освітянської профспілки Олександр Яцунь. Він наголосив, що цей турнір – це пам'ять про професіонала, видатного освітянина, профспілковця Віталія Молчанова і побажав усім учасникам перемог та мирного неба над Україною.
Голова профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Безуглий підкреслив, що цей турнір проводиться на постійній основі та об'єднує студентів і працівників університету. "У рамках турніру проводиться збір коштів на підтримку працівників та студентів КПІ, які проходять службу в лавах ЗСУ. В університеті засновано "Благодійний фонд підтримки Збройних сил України "Київський політехнік", і від профкому на рахунок фонду буде перерахований перший внесок. Профком і надалі допомагатиме працівникам КПІ, які постраждали внаслідок російської агресії і віддано боронять Україну. Разом до перемоги!", – додав він.
Привітав учасників турніру і син Віталія Молчанова – Євгеній Молчанов: "Мені не передати словами всю свою вдячність організаторам турніру, який щорічно проводиться в пам'ять мого батька. Це для мене місце, де я зустрічаюся з друзями, колегами і студентами Віталія Івановича … "

Турнір проходив за кубковою системою. Перші зустрічі визначили за жеребом. Зустрілися дві пари команд: "Ветерани КПІ" – "Департамент безпеки" та "Профком студентів" – студентська збірна КПІ "Політехнік". До фіналу після серії пенальті пройшла команда "Ветерани КПІ", а студентська збірна виграла у команди студентського профкому. Окрасою турніру став фінал, у якому з рахунком 1:0 перемогли "Ветерани КПІ".

Переможці турніру отримали перехідний Кубок, а всі футболісти – пам'ятні знаки. Також було відзначено кращих гравців. У нагородженні переможців узяв участь проректор з адміністративної роботи Вадим Кондратюк, який привітав учасників турніру та гостей і подякував за вшанування пам'яті Віталія Молчанова.

Інф. профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського

Дата події