25 червня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація Гуандунської академії наук (Китайська Народна Республіка) на чолі з її президентом Ляо Бін. До складу делегації також входили директор Фошанського інституту промислових технологій Сяо Женьцзюнь, директор Гуандунського інституту зварювання Дун Чуньлінь, радник керівника Гуандунського інституту зварювання Ван Яцінь.

З гостями зустрілися проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, декан факультету зварювання Сергій Фомічов, завідувач кафедри зварювального виробництва Віктор Квасницький та інші.

Крім того, у зустрічі взяли участь директор Китайсько-українського інституту зварювання ім.Є.О.Патона Володимир Коржик та виконавчий директор корпорації «Укрспецтехнології» Андрій Альошин.

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці, а також її напрями і форми, основний наголос зробивши на співробітництві у галузі електрозварювання.

Насамкінець очільник Гуандунської академії наук Ляо Бін та проректор з міжнародних зв’язків КПІ ім. Ігоря Сікорського Сергій Сидоренко підписали Угоду про стратегічну міжнародну науково-технічну співпрацю в галузі освітньої та науково-дослідницької діяльності. Це чотиристоронній договір, учасниками якого є ще й Інститут електрозварювання ім. Є.О.Патона та корпорація «Укрспецтехнології», керівники яких підписали документ раніше.

Дата події