17 квітня 2019 року в КПІ ім.Ігоря Сікорського розпочала роботу Шоста міжнародна конференція «Інтелектуальні енергетичні системи—2019».

Організаторами заходу виступили Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Інститут електродинаміки Національної академії наук України за підтримки Інституту інженерів з електротехніки та електроніки (ІЕЕЕ), Української секції ІЕЕЕ, Національної академії наук України, Польської академії наук, Гданського технологічного університету та Студентського відділення ІЕЕЕ КПІ імені Ігоря Сікорського.

У церемонії відкриття взяли участь директор Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Сергій Денисюк, директор Інституту електродинаміки Національної академії наук України академік Олександр Кириленко, голова Української секції ІЕЕЕ Євген Пічкальов та керівник Представництва Польської академії наук у Києві Генрік Собчук.

Після урочистого відкриття конференції відбулося її пленарне засідання. Далі учасники працюватимуть по п’ятьох секціях: 1.«Smart енергетика і задачі проектування»; 2.«Відновлювана енергетика системи та розосереджена генерація»; 3.«Smart міста і будівлі; 4. Smart додатки у промисловості та споживачів»; 5.«Політика, ринки та виклики».

Робота конференції триватиме до 19 квітня.

На фото: виступає директор Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Сергій Денисюк

Дата події