20 лютого КПІ ім. Ігоря Сікорського та компанія «Dasan Networks» (Республіка Корея) уклали Меморандум про взаєморозуміння.

З боку КПІ ім. Ігоря Сікорського документ своїм підписом скріпив ректор академік НАН України Михайло Згуровський, з боку «Dasan Networks» – президент компанії Мін Ву Нам.

Керівника «Dasan Networks» представив представникам університету Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, який також взяв участь у церемонії підписання Меморандуму.

Широковідома у світі компанія «Dasan Networks» працює в сфері телекомунікацій. Її продуктами є обладнання для проводових і безпроводових комунікацій, програмне забезпечення та послуги для постачальників телекомунікаційних послуг та підприємств. Природно, що найбільшу цікавість Мін Ву Нам під час перемовин, що передували підписанню, викликали можливості співпраці з КПІ ім. Ігоря Сікорського саме в дотичних до цієї сфери напрямах, і особливо – у створенні програмного продукту. Тому, представляючи гостям з Південної Кореї університет, Михайло Згуровський особливу увагу приділив інститутам і факультетам, які готують фахівців для телекомунікаційної галузі, і де проводяться відповідні дослідження.

У Меморандумі визначено загальні принципи подальшої співпраці, які мають бути уточнені після докладнішого ознайомлення сторін з найперспективнішими з точки зору налагодження партнерських стосунків напрямами їхньої діяльності. Конкретні спільні проекти можуть, у разі потреби, оформлятися окремими угодами. Тож, за словами Михайла Згуровського, підписання цього документу є першим кроком на шляху розгортання співпраці між університетом і компанією за різноманітними формами і напрямами.

На фото: Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, президент компанії «Dasan Networks» Мін Ву Нам, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський та проректор з міжнародного співробітництва Сергій Сидоренко після церемонії підписання Меморандуму.

Дата події