10 грудня 2018 р. з нагоди Всесвітнього дня запобігання корупції та в межах Всеукраїнського тижня права на Факультеті соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася відкрита лекція «Тепер я знаю як» від Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відкрила лекцію член НАЗК доктор юридичних наук Наталія Корчак, далі слово взяли кандидат юридичних наук Євген Марахін та інші гостьові лектори, працівники Агентства.

Лекцію відвідали студенти факультету соціології і права спеціальностей «Право» та «Публічне управління» різних курсів, студенти інших факультетів та спеціальностей КПІ ім. Ігоря Сікорського, викладачі факультету соціології і права.

Докладно

Лекція від Національного агентства з питань запобігання корупції

[10.12.2018 | 14:15] Лекція від Національного агентства з питань запобігання корупції "Тепер я знаю як!"

Запрошуємо на відкриту лекцію від Національного агентства з питань запобігання корупції "Тепер я знаю як!" у межах Всеукраїнського тижня права в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Лекція відбудеться в понеділок 10 грудня в 14-15 годині в аудиторії 333 корпусу 19. Додаткова інформація та перелік запланованих до розгляду питань - на сайті кафедри господарського та адміністративного права

Дата події