17 травня в Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла лекція-роз'яснення про програми стажування Міністерства освіти та науки Японії для іноземних студентів на 2018 рік. Лекцію провів Другий секретар Посольства Японії в Україні пан Юічі Хошіно разом зі своїми українськими колегами.

На початку заходу Олеся Лубянова, начальник відділу академічної мобільності студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського, привітала усіх присутніх та висловила вдячність гостям з Посольства Японії в Україні за те, що знайшли час, щоб поділитись можливостями навчання в Японії зі студентами КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Виступає Юічі ХошіноОсновною аудиторією були студенти нашого університету, а завдяки активному поширенню інформації в соціальних мережах, лекція про стажування в Японії зібрала більше 50 студентів з 13 українських вишів.

Гості заходу знайомились з існуючими стипендіальними програмами для українських студентів та правилами заповнення аплікаційних форм. Після завершення роз'яснень слухачі ще довго не відпускали гостей з Посольства Японії в Україні, ставлячи їм численні запитання.

Упевнені, що серед тих, хто відвідав лекцію 17 травня, були і ті, хто вже весною наступного року вирушать підкорювати Країну Вранішнього Сонця, адже вони з перших уст отримали всю необхідну інформацію для успішного проходження відбору.

Успіхів усім аплікантам!

Інф. УЯЦ

запрошуємо тебе на лекцію-роз’яснення

[17.05.2018] Особливості подачі документів та проведення тестувань на програми стажування МОН Японії для іноземних студентів у 2018 році

А ТИ хочеш навчатись у Японії?

Якщо так, то запрошуємо тебе на лекцію-роз’яснення щодо особливостей подачі документів та проведення тестувань на програми стажування Міністерства освіти та науки Японії для іноземних студентів у 2018 році.

Коли?

17 травня (чт) о 16:00

Де?

Українсько-Японський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського (Бібліотека КПІ ім. Ігоря Сікорського, 4 поверх)

Для кого?

Студентів будь-якої спеціальності, які бажають продовжити навчання у Японії

Хто проводить?

Представник Посольства Японії в Україні

Для участі у програмі знання японської мови НЕ є ОБОВ’ЯЗКОВИМ.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/7JEAZTyIu8Rrd2Zb2

Деталі про програму та необхідні документи за посиланням: http://www.ua.emb-japan.go.jp/itpr_uk/00_000742.html

Дата події