9 листопада в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2017». Участь у ньому взяли більше 35 компаній, зацікавлених у залученні до своїх штатів перспективних студентів і молодих спеціалістів.

Студенти і випускники КПі імені Ігоря Сікорського та інших ВНЗ у черговий раз отримали можливість ознайомитися з діяльністю компаній, підприємств і організацій, які шукають співробітників, почути з перших вуст про вакансії та відкриті програми з працевлаштування.

Серед підприємств і організацій, що встановили на ярмарку свої стенди, такі відомі компанії, як «Sмаrt business», «JTI», «ЕРАМ», «Huawei», «1+1 Медіа», «КОSТАL», ПАТ «КИЇВЕНЕРГО», «KPMG», ТОВ «ТАНГРАМ УКРАЇНА», «Procter and Gamble», ТОВ «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА», ПрАТ «Вентиляційні системи», Укрсоцбанк, а також Національна гвардія України, ДП «Паспортний сервіс», Державна фіскальна служба та інші.

Під час ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ мали змогу відвідати презентації від компаній Materialise, Unilever, Ubisoft, «JTI (Japan Tobacco International)».

Слід відзначити, що ярмарок вакансій із року в рік викликає значну зацікавленість з боку підприємств-роботодавців, і не меншу – з боку студентів. А про високий рівень професійності та творчі підходи випускників КПІ до вирішення поставлених завдань свідчать позитивні відгуки HR-менеджерів компаній-партнерів.

Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2017»

Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2017»

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Центр розвитку кар’єри запрошує відвідати Ярмарок вакансій «beAhead. Осінь 2017», який проходитиме 9 листопада 2017 року на території університету (адреса заходу: м. Київ, вул. Борщагівська, 126, корпус 18, хол 2-го поверху), з 10:00 до 16:00. На Ярмарку будуть представлені більше 35 компаній, зацікавлених у працевлаштуванні перспективних студентів і молодих спеціалістів.

Під час Ярмарку студенти і випускники КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також інших ВНЗ зможуть ознайомитися з діяльністю представлених компаній та організацій, отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування, проходження практики, матимуть змогу відвідати презентації від компаній Materialise, Unilever, Ubisoft,Компанія «JTI (Japan Tobacco International)».

Запрошуємо всіх бажаючих!!! Вхід вільний!

Дата події