12 листопада 2018 року відбулося чергове засідання Вченої ради університету.

Розпочалося воно врученням атестатів професора професору кафедри системного програмування і спеціалізованих комп'ютерних систем Ігорю Анатолійовичу Терейковському, професору кафедри обчислювальної техніки Сергію Григоровичу Стіренку та професору кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Миколі Валентиновичу Печенику. Окрім того, ректор вручив нагрудний знак та диплом "Заслужений професор КПІ ім. Ігоря Сікорського" декану інженерно-хімічного факультету Євгену Миколайовичу Панову.

 Також відбулося привітання співробітників зварювального факультету Євгенії Петрівни Чвертко та Андрія В'ячеславовича Чорного з нагоди присудження Державної премії в галузі освіти.

Наступним було заслухано питання про результати перевірки інформації, оприлюдненої в ЗМІ щодо начебто наявності корупційних дій у роботі господарських служб університету. Звітував уповноважений з внутрішнього аудиту, голова тимчасової комісії, створеної згідно з наказом ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського від 16.10.2018 р. №7/123, Сергій Анатолійович Огінський. Заслухавши звіт С.А.Огінського, Вчена рада прийняла рішення взяти до відома висновок комісії, що в господарській діяльності університету не виявлено нецільового використання коштів, перевірені ремонтні роботи виконано у повному обсязі відповідно до актів приймання виконаних будівельних робіт та умов договорів підряду. Зауважень до обсягів та якості виконаних робіт під час перевірки не надходило. Результати перевірки, викладені в акті, будуть надіслані до МОН України.

Після цього було розглянуто питання про організацію навчального процесу в зимовий період. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко. Юрій Іванович зазначив, що проводиться щоденний контроль температурного режиму в приміщеннях, які розділено на аудиторії категорії А і Б, та назвав кількість посадкових місць у приміщеннях зазначених категорій. Було прийнято рішення затвердити графік навчального процесу на 2018/2019 навчальний рік. Департаменту навчальної роботи, відділу енергоменеджменту та робочим групам факультетів/інститутів було доручено проводити постійний моніторинг температурного режиму в приміщеннях. Деканам факультетів/директорам інститутів за результатами моніторингу теплового режиму було доручено, у разі необхідності, вносити корективи до розкладу занять з урахуванням категорій приміщень.

Наступним було заслухано звіт начальника відділу перспективного розвитку С.А.Манзюка про підсумки оздоровчого сезону 2018 року. Сергій Анатолійович повідомив про кількість проданих путівок до ОК "Маяк", СОТ "Політехнік" та надав динаміку кількості відпочивальників. Окрім того, було представлено інформацію щодо проведених робіт з благоустрою ОК "Маяк" і СОТ "Політехнік" та проект плану роботи та розвитку оздоровчих підрозділів на 2019 рік.

Насамкінець було заслухано конкурсні питання й поточні справи.

Дата події