Таку назву має новий проєкт Центру розвитку кар'єри КПІ ім. Ігоря Сікорського, спрямований на поступове знайомство студентів з професійним світом. Основна мета проєкту – допомогти студентам з пошуком першого місця роботи та полегшити адаптацію у майбутньому колективі.
До проєкту планується залучати студентів усіх курсів, починаючи з 1-го, і проводити для них різноманітні вебінари/семінари, тренінги та воркшопи разом із спікерами компаній-роботодавців. Теми різнитимуться відповідно до курсу. Участь стейкхолдерів (тобто фізичних чи юридичних осіб, які мають легітимний інтерес у діяльності організації) є необхідною умовою отримання студентами інформації про реальну ситуацію на ринку праці, до того ж це чудова нагода для компанії познайомитися та оцінити своїх потенційних працівників, дати цінні настанови щодо додаткових навичок і вмінь.

Нещодавно в межах "Школи кар'єрного зростання" відбулися вебінари від партнерів КПІ ім. Ігоря Сікорського. Центр розвитку кар'єри спільно з кар'єрним порталом HAPPY MONDAY провели вебінар на тему "Як скласти резюме: аналіз найпоширеніших помилок". У вебінарі взяли участь 90 слухачів. Запис вебінару разом із книгою-посібником опубліковано на сайті www.careerfair.kpi.ua, а також продубльовано на сайті www.robota.kpi.ua. Компанія lifecell провела майстер-клас на тему "Як побудувати кар'єру та реалізувати себе за обраним фахом" з акцентом на студентів радіотехнічного факультету, участь у ньому взяли 44 особи. ТОВ "Huawei Ukraine" організувало вебінар, на якому представники компанії розповідали про кар'єрні можливості в ТОВ "Huawei Ukraine" (34 учасники).

У майбутньому такі заходи планується організовувати на регулярній основі.

За інф. ДНВР

З 12 по 16 квітня 2020 року запрошуємо студентів та випускників взяти участь в Ярмарку вакансій «beAhead. Весна 2021» онлайн.

🔸 Ви матимете можливість:
• ближче познайомитися з провідними українськими та світовими компаніями;
• поставити запитання представникам компаній про наявні програми стажування та практик.

🔸 На вас чекають:
• онлайн екскурсії підприємствами;
• вебінари та тренінги;
• експрес співбесіди на відкриті вакансії;
• вікторини та розіграші.

📋 Ярмарок буде проходити онлайн на https://careerfair.kpi.ua! Долучайтесь! Чекаємо на вас!

Дата події