У квітні цього року в КПІ ім. Ігоря Сікорського проведено мистецький онлайн-фотоконкурс "Таланти КПІ". Його тема  була сформульована гаслом "Краса врятує світ", утім приймалися і роботи на вільну тему. Усі охочі могли надіслати фотографії  і цікаві твори з комп'ютерної графіки на адресу: gallery_kpi@ukr.net.

Відібрані роботи розміщувалися  на сторінці Картинної галереї ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського у мережі "Фейсбук".

Усього  на  конкурс  було надіслано 320 робіт  від 40 учасників.  До виставки долучилися студенти ІАТ, ВПІ, ФІОТ, ММІ, ІТС, ІХФ, ФЕЛ, ФБМІ, ТЕФ, ІСЗЗІ, ФБТ, ФЛ, ПБФ; викладачі та працівники ФМФ, ХТФ, ММІ, ФММ, ФЕА, ПБФ,  ВПІ, ІЕЕ, ТЕФ, ЦКМ, газети "Київський політехнік", видавництва "Політехніка", cлужби  вченого секретаря, кафедри міжнародної економіки, від ділу пересувних постів та швидкого реагування департаменту безпеки, кафедри ТПВ ВПІ та інші.

У непростий час пандемії  конкурс став віддушиною для тих, хто не може жити без фотографії і для кого художня творчість є частиною життя. І, звісно, сприяв культурному зростанню студентів, викладачів і працівників університету.

Переможці визначені відкритим онлайн-голосуванням.

У номінації "Фотографія"  І місце розділили  три  конкурсантки – провідний інженер газети "Київський політехнік" Ірина Бакун, студентка 2-го курсу ФЛ Дарина Парчевська та студентка 1-го курсу ММІ Діана Лісовська.

ІІ місце посіли доценти кафедри нарисної геометрії та комп'ютерної графіки ФМФ Олександра Гетьман, Надія Білицька і Галина Баскова, студентка 1-го курсу ІСЗЗІ Каріна Вінокурова і студент 1-го курсу ФІОТ Олексій Левенко.

ІІІ місце розділили провідний фахівець видавництва "Політехніка" Володимир Ігнатович, фахівець Картинної галереї ЦКМ Катерина Вовчук, професор кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування ІХФ Ігор Мікульонок, старший лаборант кафедри ТПВ ВПІ Людмила Шестерікова, студентка 3-го курсу ФІОТ Ольга Мощицька, студент 1-го курсу ФІОТ Вадим Строй.

У номінації "Комп'ютерна графіка" І місце у студентки 3-го курсу ТЕФ Анни Скорик, ІІ місце посіла студентка магістратури ВПІ 1-го року навчання Катерина Горбачова, ІІІ місце у студентки 1-го курсу ФЕЛ Ірини Сінкевич.

Вітаємо переможців!

За інф. Картинної галереї ЦКМ

Від редакції газети "Київський політехнік"

Щиро вітаємо нашу співробітницю Ірину Бакун з перемогою в конкурсі фотографій. Бажаємо нових творчих успіхів!

[подання робіт до 31.03.2021] Щорічний мистецький фотоконкурс "Таланти КПІ" в режимі онлайн

Дорогі студенти та працівники КПІ! Картинна галерея ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського запрошує вас узяти участь у щорічному мистецькому фотоконкурсі "Таланти КПІ" в режимі онлайн.

Головна тема цьогорічної виставки "Краса врятує світ…". Але також приймаються фотографії на вільні теми та цікаві роботи з комп'ютерної графіки.

Відібрані роботи буде розміщено на сторінці Картинної галереї ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського у Facebook та Instagram.

Для участі у фотоконкурсі надсилайте свої роботи в електронному вигляді на e-mail:  gallery_kpi@ukr.net. У листі обов'язково вкажіть ваше прізвище та ім'я, контактні телефони, та надайте інформацію про себе (якщо ви студент КПІ – вкажіть ваш курс, факультет і групу, якщо працівник КПІ – вашу посаду та підрозділ).

За всіма новинами щодо дат і термінів проведення конкурсу також стежте на сторінках Картинної галереї  у мережах.

Переможців буде визначено шляхом відкритого голосування (тому з моменту розміщення робіт спонукатимемо шанувальників фотомистецтва активно ставити лайки роботам, які найбільше сподобались).

Чекаємо на ваші роботи до кінця березня.

Наші контакти: 067 793 53 82 (Viber, Telegram), 067 250 97 65 (Viber, Telegram, WhatsApp), Instagram: @gallery_kpi,  е-mail: gallery_kpi@ukr.net

Дата події