Квіткова краса вздовж цегляної стіни

Проходячи вздовж тильної сторони 6-го корпусу КПІ ім. Ігоря Сікорського не можна не помітити справжню красу – квіткову інсталяцію на фасаді відділу головного енергетика (див. фото).

Гравцям найпершого складу команди КПІ з регбі – 80!

19 серпня в залі засідань Вченої ради Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського відбулося вшанування випускників КПІ, засновників регбі в Україні Анатолія Макеєва та Євгена Ігнатова у зв'язку з відзначенням їхнього 80-річчя.

Переможці конкурсу на кращий підручник 2021 року

За рішенням Вченої ради Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" від 29.06.2021 року оголошено переможців конкурсу на здобуття премій КПІ ім.

П'ятнадцята, ювілейна Міжнародна відкрита студентська олімпіада з програмування імені С.О.Лебедєва та В.М. Глушкова "KPI-OPEN"

Із 5 по 8 липня в КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла ювілейна XV Міжнародна відкрита студентська олімпіада з програмування імені С.О.Лебедєва та В.М. Глушкова "KPI-OPEN".

Підписано угоду про співпрацю між КПІ та Шеньянським політехнічним університетом

У IV засіданні Підкомісії з питань співробітництва в галузі освіти між урядами України і Китайської Народної Республіки, яке у форматі відеоконференції пройшло 23 червня 2021 року, взяли участь і представники КПІ ім.

Про підсумки минулого навчального року і завдання на наступний 2021/2022 н.р.

30 серпня, напередодні нового навчального року, відбулася сесія професорсько-викладацького складу КПІ ім. Ігоря Сікорського. Проходила вона в режимі онлайн, причому доступ до участі в ній викладачі університету отримували через свої кабінети в "Електронному  кампусі".