Хакатон ТехноАртКПІ: школярі шукають і знаходять інноваційні рішення

У межах фестивалю  ТехноАртКПІ, який щорічно проводиться з метою популяризації інженерних спеціальностей серед школярів, на початку червня відбувся онлайн-хакатон Hack Space for Earth (Досліджуй космос заради Землі).

Студентка Анна Заровська та її перші досягнення в науці

Приємна новина: за підсумками ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Фізика та астрономія" у 2021 році за наукову роботу "Плазмонний резонанс в наночастинках Au" дипломом ІІІ ступеня нагороджена студентка кафедри фізики енергетичних систем ФТІ КПІ ім.

КПІ на Грушках

На старих картах Києва недалеко від Київського політехнічного інституту, в районі хутора Грушки, можна побачити ділянку землі, позначену як "Ферма політехнічного інституту". Що ж являло собою це забуте нині інститутське господарство?

Катерина Гілевич розвиває і популяризує наукову роботу серед студентів

Люди по-різному приходять у професію: з цікавості, "за компанію", абсолютно випадково або ж цілеспрямовано й вмотивовано. Саме так вибрала майбутній фах Катерина Гілевич – п'ятикурсниця ІЕЕ, яка в цьому семестрі удостоєна стипендії Президента України.

Проблеми бізнесу та менеджменту і перспективи їхнього вирішення: точка зору фахівців

Найактуальніші для бізнесу та менеджменту проблеми і перспективи  їхнього вирішення обговорили науковці та представники реального сектору  економіки на IІ Міжнародній науково-практичній конференції "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи",  яку організувала і пр

У КПІ – Гран-прі! А ще – золота медаль

Ці нагороди наш університет отримав на Дванадцятій міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" й виставці освіти за кордоном "World Edu", які пройшли з 26 до 28 травня 2021 року.

АН-2 у сквері імені Піонерів Авіації

Легенда вітчизняного літакобудування, наймасовіший у світі за всю історію авіації одномоторний біплан, літак Ан-2 тепер експонується просто неба в університетському музеї!