Науковці ІЕЕ здобули грант конкурсу HORIZON 2020!

Проєкт з довгою, але промовистою для фахівців назвою "Одночасне перетворення теплоти навколишнього середовища та небажаних вібрацій в електроенергію за допомогою нанотрибоелектрифікації під час інтрузії/екструзії рідини, що не змочує, в нанопори/з нанопор" здобув у конкурсі H2020-FETPROACT-2018-2

Центр культури та мистецтв запрошує

У Центрі культури та мистецтв КПІ ім. Ігоря Сікорського працює 13 творчих колективів, учасниками яких є більше ніж 400 студентів та працівників університету.

Вітаємо доцента кафедри електропостачання Інституту енергозбереження та енергоменеджменту Василя Костюка з отриманням звання старшого члена ІЕЕЕ!

Доценту кафедри електропостачання IEE Василю Костюку присвоєно звання старшого члена (Senior Member) міжнародного Інституту інженерів з електроніки та електротехніки (IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers).

Візит представників Центрального апарату СБУ

Обговорення співпраці в галузі інформаційної безпеки і кібербезпеки та її стратегії – такою була мета візиту до КПІ ім. Ігоря Сікорського делегації Центрального апарату Служби безпеки України, який відбувся 20 жовтня.

Науковці кафедри обчислювальної техніки у боротьбі з COVID-19. Проєкти КПІ – переможці національного конкурсу

За підсумками конкурсу Національного фонду досліджень, робота науковців з кафедри обчислювальної техніки "Платформа штучного інтелекту для дистанційного автоматизованого виявлення та діагностики захворювань людини" має отримати державне фінансування.