Характеристики радіолокаційних станцій стануть досконалішими

За допомогою сучасних радіолокаційних станцій одержують зображення земної поверхні, які використовують для прогнозування погоди, дослідження природних ресурсів, геологорозвідки, моніторингу катастроф, екологічних забруднень тощо.

Планування підземної інфраструктури великих міст

Проєкт "Інструментарій планування підземної інфраструктури великих міст для забезпечення мінімізації екологічних і техногенних ризиків урбаністичного простору на основі системної методології", науковий керівник – чл.-кор. НАН України, проф., заступник директора з наукової роботи ІПСА Н.Д. Панкратова.

На засіданні профкому: відверто про важливе

Учасники засідання профкому працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського, яке відбулося 8 вересня, розглянули кілька питань. Першим у порядку денному стояло найнагальніше для початку нового навчального року питання: "Особливості організації освітнього процесу в університеті в умовах карантину".

Музеї ЗВО набули законного статусу

Нещодавно Верховна Рада України прийняла Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності музеїв закладів вищої освіти".

Зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні

Проректор з міжнародних зв'язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко та помічник ректора Богдан Дуда 10 вересня відвідали Посольство Узбекистану і зустрілися з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Узбекистан в Україні Алішером Курмановим.