Життя як подвиг. Ніні Опанасівні Вірченко – 90!

5 травня виповнилось 90 років одній з найвідоміших українських жінок-математиків, заслуженому професору НТУУ "КПІ", професору кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей д.ф.-м.н. Ніні Опанасівні Вірченко.

І Міжнародна конференція на ФММ

23 квітня 2020 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла І Міжнародна науково-практична конференція "Бізнес, інновації, менеджмент: проблеми та перспективи", започаткована кафедрою менеджменту факультету менеджменту та маркетингу. 

Наукові гуртки кафедри ТНР, В та ЗХТ

У 2011 р. на кафедрі технології неорганічних речовин, водоочищення та загальної хімічної технології (ТНР, В та ЗХТ) розпочали роботу два наукові гуртки, які у вересні того ж року наказом ректора отримали офіційний статус і назви: "Нанохімія" і "Наноматеріали. Нанотехнологія".

20 років "Друкарству молодому"

У квітні на базі Видавничо-поліграфічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася ювілейна 20-та Міжнародна науково-технічна конференція студентів і аспірантів "Друкарство молоде".

Пандемія COVID-19 в Україні: регіональний контекст і короткостроковий прогноз

Науковці Світового центру даних "Геоінформатика та сталий розвиток" при КПІ ім. Ігоря Сікорського 9 травня представили нові  результати моделювання особливостей поширення  пандемії коронавірусу регіонами України.