Витрішкуватий прибулець - гідрологічна пам'ятка природи "Оконські джерела"

Сьогоднішнім фантастам не позаздриш. Це колись вигадували про космос і підземні царства. Нині, завдяки досягненням науки і техніки, можна  зазирнути в будь-які куточки планети. Та й анімація розширила можливості для фантазерів.

Фестиваль «Sikorsky Challenge 2017»: урочисте закриття і нагородження переможців конкурсів

13 жовтня в Центрі культури і мистецтв Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» відбулася урочиста церемонія закриття фестивалю «Sikorsky Challenge 2017».

Вшанування пам’яті Михайла Кравчука

10 жовтня 2017 р. виповнилося 125 років з дня народження Михайла Кравчука (1892–1942) – найвизначнішого українського математика ХХ сторіччя, праці якого з вищої алгебри, математичного аналізу, теорії диференціальних та інтегральних рівнянь, теорії ймовірностей та математичної статистики та ін. увійшли до скарбниці світової науки.

Зустріч з керівництвом компанії «EPAM Systems Україна»

6 жовтня КПІ ім.Ігоря Сікорського відвідали топ-менеджери українського відділення всесвітньо-відомої компанії «EPAM Systems» – керівник «EPAM Systems Україна», президент Асоціації «Інформаційні технології України» Ю.Антонюк і керівник освітніх програм «EPAM Systems Україна» М.Почебут.

Зустріч з віце-президентом університету «Техніон» і заступником місії Посольства Держави Ізраїль в Україні

6 жовтня КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідали віце-президент з міжнародних зв’язків університету «Техніон» (Держава Ізраїль) Боаз Голані та заступник голови місії Посольства Держави Ізраїль в Україні Еміль Бен Нафталі.