На захисті прав освітян

Останнім часом в освітян виникає чимало запитань щодо гарантування їх прав та професійних інтересів, зокрема в контексті профспілкового захисту.

Катерина Черепахова. Щоб таємне стало явним

Ця чарівна студентка займається надзвичайно цікавою справою: уміє знаходити приховане та ховати таємне так, щоб і фахівці не зразу виявили. Знайомтесь – Катерина Черепахова, студентка 6-го курсу ФТІ, кафедра фізико-технічних засобів захисту інформації.

Робот для радіаційного дослідження акваторій

Одним з переможців IV Фестивалю інноваційних проектів "Sikorsky Challenge 2015" стала розробка науковців ФЕЛ – "RadScout mk.3, робот для обстеження радіаційно-забруднених акваторій", що отримала грант від фонду Л.Кучми "Україна" в 12 тис. грн.

Незвичайний експонат – старовинне піаніно

Експозиція Державного політехнічного музею при НТУУ "КПІ" поповнилась новим експонатом. У відділі історії авіації та космонавтики ім. І.І. Сікорського увагу відвідувачів привертає музичний інструмент – старовинне піаніно.

Живопис хрестиком Наталії Башкиревої

У картинній галереї Центру культури та мистецтв НТУУ "КПІ" відкрилася виставка вишивки Наталії Башкиревої "Живопис хрестиком". З першого погляду на роботи народної майстрині відчуваєш – це вишивки унікальні, багатство барв просто зачаровує.

Шаховий турнір студмістечка

Довгоочікуваний шаховий турнір між студентами, що мешкають у студмістечку, відбувся 26 листопада. У турнірі взяли участь 26 студентів з різних гуртожитків. Гра була безкомпромісною і цікавою. Дякуємо всім учасникам і вітаємо переможців.

Ректор НТУУ «КПІ» Михайло Згуровський виступив на Громадському форумі «Стратегія національної безпеки України» з доповіддю про форсайт розвитку України

У засіданні Громадського форуму «Стратегія національної безпеки України», який відбувся в НТУУ «КПІ» 9 грудня, взяли участь відомі вітчизняні науковці, представники влади, профспілок, підприємств оборонного комплексу, громадських організацій, студентства, засобів масової інформації.

Візит делегації провінції Гуандун (Китайська Народна Республіка)

8 грудня НТУУ «КПІ» відвідала делегація Управління у справах іноземних фахівців провінції Гуандун (Китайська Народна Республіка) – найнаселенішої і найбільш промислово розвиненої провінції Китайської Народної Республіки.