Про підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників у 2014/2015 н.р.

29 жовтня 2015 р. відбулося засідання Методичної ради НТУУ "КПІ", на якому було розглянуто і затверджено підсумки рейтингування науково-педагогічних працівників (НПП) університету у 2014/2015 навчальному році.

Конференція з методики викладання іноземної мови у вищій технічній школі

30 жовтня в НТУУ "КПІ" відбулась V Міжнародна науково-методична конференція "Іншомовна освіта у вищій технічній школі: методи, підходи, технології", організована кафедрою англійської мови технічного спрямування №1 факультету лінгвістики.

І частина мистецького конкурсу “ТАЛАНТИ КПІ – 2015”

12 листопада 2015 року у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття першої частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", де 94 учасники представили близько 350 робіт у жанрах "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка".

Обрано голову студради студмістечка

19 листопада мешканці гуртожитків НТУУ "КПІ" обирали нового голову студентської ради студмістечка. У перегонах за право обійняти цю посаду взяли участь 4 кандидати: Владислав Льоткін, Віталій Лук'янчук, Олександр Парубець, Дмитро Василевський.

Форум "Успішний 11-класник"

У суботу 14 листопада в Центрі подій "Nivki-hall", що на проспекті Перемоги, 84, відбувся Форум "Успішний 11-класник" – масштабна освітня подія, яка зібрала експертів із підготовки до ЗНО, представників найкращих ВНЗ та менеджерів з персоналу провідних компаній України.

Для походів немає поганої погоди

У студмістечку НТУУ "КПІ" мешкають тисячі студентів. На дозвіллі вони мають можливість взяти участь у численних освітньо-культурних і спортивно-дослідницьких проектах, організованих соціальною службою та адміністрацією студмістечка.