Постчорнобильська проблематика: обмін досвідом

16 вересня директор Українсько-Японського центру НТУУ "КПІ" Юрій Кушнарьов приймав у Центрі поважну японську делегацію, що перебувала в Україні з метою обміну досвідом з українськими експертами з постчорнобильської проблематики.

Ми мали обмежену кількість абітурієнтів. Про підсумки прийому студентів до університету в 2015 році

Цьогорічна вступна кампанія в НТУУ "КПІ" видалася непростою. План прийому був зменшений на 12% (торік держзамовлення склало 4313 осіб, набрано – 4311; цього року держзамовлення – 3951 особа, набрано – 3315). Кількість поданих заяв теж була дещо меншою, ніж у 2014 р.

Київський Urban Fest в КПІ

В НТУУ "КПІ" з 19 по 27 вересня 2015 року відбувся  Другий київський Urban Fest (KUF2). Цей фестиваль став майданчиком для дискусій, обміну досвідом та об'єднання зусиль міських ініціатив.

Дні Японії в Одесі

На початку вересня працівники Українсько-Японського центру НТУУ "КПІ" взяли участь у проведенні Днів Японії в Одесі, які проходили з 3 по 5 вересня і були присвячені 50-й річниці встановлення побратимських зв'язків між містами Одеса та Йокогама.

Чиста вода для Донбасу та всієї України

28 вересня в НТУУ «КПІ» відбулося підписання меморандуму про співпрацю в галузі водоочищення між компанією «RWL Water» (США), «Агентством відновлення та розвитку Донбасу», ТОВ «Технології природи» та Науковим парком «Київська політехніка».

НТУУ «КПІ» виступив співорганізатором першої в Україні Інноваційно-виробничої платформи

24 вересня в Києві підписано Генеральну угоду про створення Інноваційно-виробничої платформи – нової для нашої країни моделі об’єднання науково-інноваційних організацій та промислових підприємств.