Семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною" 2015

Семінар "Економічне співробітництво Польщі з Україною", що його традиційно організовує Секція вихованців КПІ, цього року пройшов у будинку відпочинку "Двір Рихвалд", неподалік від м. Живець (Республіка Польща, Сілезьке воєводство) з 22 по 24 травня 2015 року.

Випускники 1960 року: знову разом!

26 травня 2015 року в КПІ гостинно прийняли випускників-електроенергетиків 1960 року (групи ЦЕС та ЕСС), які зустрічались тут з нагоди 55-річчя закінчення інституту.

Інтернаціональний футбольний турнір в КПІ

Футбольний турнір серед іноземних та українських студентів нашого університету відбувся 16–23 травня за підтримки Студентської ради, Ради голів земляцтв та дирекції Центру міжнародної освіти в НТУУ "КПІ".

XX тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

В березні - квітні 2015 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено двадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено близько трьох тисяч студентів ІV курсу, 137-ми спеціальностей, 113-ти кафедр НТУУ «КПІ».

Візит дружини Прем’єр-Міністра Японії та дружини Президента України

6 червня Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ» відвідали дружина Прем’єр-Міністра Японії Акіє Абе, дружина Президента України Марина Порошенко і дружина Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Томоко Сумі.