Нове досягнення хіміків ХТФ – мономолекулярний вуглеводневий діод

Протягом останніх років сучасні персональні комп'ютери, планшети, мобільні телефони стають все більш потужними, тоді як їхні процесори стрімко зменшується в розмірах. Елементи комп'ютерних процесорів – транзистори – мають розмір близько 20 нм і складаються всього з декількох сотень атомів.

Делегація ММІ на конференції в Білорусі

Десята науково-технічна конференція "Сучасні проблеми машинознавства" пройшла 23–24 жовтня 2014 р. в Гомельському державному технічному університеті ім. П.Й.Сухого (ГДТУ).

Рада молодих учених НТУУ "КПІ" – діє!

Перший семінар у рамках заходів ради молодих учених НТУУ "КПІ" – "Проблеми молодіжної науки. Стан. Перспективи", пройшов 25 листопада ц. р. у залі засідань адмінради.

Ресурсоефективність роботи підприємств київського регіону

У НТУУ "КПІ" 13 листопада 2014 року відбулась конференція "Ресурсоефективність роботи підприємств київського регіону",  організатором якої виступив Центр ресурсоефективного та більш чистого виробництва (ЦРЕЧВ), що працює в межах проекту Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (Ю

Щоб зеленіла планета. Стипендіти ректора з ІХФ

Над питаннями екології й охорони навколишнього середовища замислюється все більше людей. Адже від нас сьогоднішніх залежить, як житимуть, чим дихатимуть і харчуватимуться наступні покоління.

Погляд у майбутнє. Семінар компанії "Alcatel-Lucent" на тему "Зв'язок нового покоління 5G"

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Для викладачів, співробітників і студентів Інституту телекомунікаційних систем НТУУ "КПІ" це свято є важливим, тому відзначають його завжди по-особливому.

Екологічні інформаційні технології

Друга спеціалізована міжнародна виставка  "Екологія підприємства" пройшла 4–7 листопада 2014 р. на території Міжнародного виставкового центру. Було представлено понад 300 компаній та організацій, які займаються створенням та впровадженням сучасних технологій контролю довкілля.

Студенти ІТС на стажуванні в Німеччині

Студенти Інституту телекомунікаційних систем КПІ, яким пощастило отримати грант на навчання за кордоном, діляться враженнями від перебування в магістратурі Технологічного університету міста Дрездена.