Присяга на відданість українському народові

6 вересня 2014 року на території Меморіального комплексу "Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років" відбувся урочистий ритуал складання курсантами 2-го курсу Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації Національного технічного університету України "Київський п

Політехніки – українським військовим

11 вересня 2014 року в залі засідань Вченої ради відбулося перше в цьому навчальному році засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ "КПІ".

До порядку денного були включені такі питання:

Зустріч з Послом Канади в Україні

9 липня Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Трой Лулашник прийняв у Посольстві Канади України делегацію НТУУ "КПІ" у складі проректора університету з міжнародного співробітництва члена-кореспондента НАН України Сергія Сидоренка, заступника керівника департаменту міжнародного спі

Нагородження членів ГФОГП

Громадське формування з охорони громадського порядку НТУУ "КПІ" є надійною опорою колективу університету у справі забезпечення громадського порядку на території навчального закладу.

Жукова Вероніка. Вода – чистіша, люди – здоровіші

Життєдіяльність людей негативно впливає на навколишнє природне середовище, погіршує екологію та поглинає невідновлювані ресурси Землі. У природні водойми України потрапляє 34-46% стічних вод, якість яких не відповідає гранично допустимим нормам.

"Формула Студент КПІ": потрібні ентузіасти

Знаю, що багато студентів КПІ вважають, що досягти успіху в житті можна лише завдяки симбіозу великої кількості чинників, які, здебільшого, залежать від самого студента і ні від кого більше.

Літо в "Політехніку"

Мальовничий куточок у сосновому лісі, з озером, упорядкованою територією та пляжем, з гідними умовами проживання – так сьогодні можна охарактеризувати базу відпочинку "Політехнік".

Дозвілля студентів КПІ – громадян В’єтнаму

Студенти із В'єтнаму люблять футбол. Тож вони охоче відгукнулися на пропозицію зустрітися 12 липня на футбольному полі з учнями Бориспільської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6.